gRuP_hEpSi_KoLiK* Üye
Sanal Hayvan : Mesaj Sayısı : 20 Mesaj Puanı : 38 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 07/06/09 Yaş : 27 Nerden : denizli
| Konu: Hepsi'den Modada Son Trend Perş. Haz. 11, 2009 7:26 pm | |
| [align=center]Amerika’daki club ve plajlarda yeni bir trend yayılıyor: panjur gözlükler.
Shutter Shades’in Amerika’da açılışı öyle büyük olay oldu kiHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum insanlar bir tane gözlük almak için birbirlerini çiğnedi. Snoop DogHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum Kanye WestHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum Paris Hilton gibi ünlüler de gözlüklerle görüldü.
Los Angeles’ta plak şirketi pazarlama uzmanı olarak çalışan Todd Wilkerson tarafından tasarlanan gözlükler Hepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum bir anda fenomen oldu.
Bakalım maviHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum yeşilHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum siyahHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum beyazHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum pembeHepsinin gözlükleri hakkında (modada son trend) gir kaçırma kendim buldum sarı gibi farklı bir çok renkte sunulan bu gözlüklere gösterilen ilgi Amerika sınırlarını aşmayı başarabilecek mi? [/align][align=center] İşte O GözLükLer:[/align] [align=center] [/align] [align=center]O GözLükLerin Hepsideki HaLi:[/align][align=center] [/align] | |
|
вāиi Hepsi-Ji Üye
Sanal Hayvan : Mesaj Sayısı : 38 Mesaj Puanı : 38 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 27 Nerden : Taaa ! Unuttum Ya !:d
| Konu: Geri: Hepsi'den Modada Son Trend Salı Eyl. 15, 2009 9:58 pm | |
| | |
|